Teambuilding: Skaberglæde i ler

Ler er et levende og håndgribeligt materiale, der indbyder til nærvær, fordybelse og kreative fællesskaber. Undervejs i processerne fødes der ofte mange ideer mellem hænder og ler, der giver anledning til refleksion og plads til umiddelbarhed. I mine teambuildingsforløb er det netop den intuitive skabertrang og oplevelse, jeg gerne vil videreformidle for at skabe plads til samvær og skaberglæde.

Som hjælp til at slippe hænderne og fantasien løs, sætter jeg nogle tematiske rammer op for de individuelt tilrettede kurser, hvor jeg faciliterer og vejleder deltagerne undervejs.

Som udgangspunkt foregår mine kurser i mit hyggelige og historiske keramikværksted i den gamle Købmandsgård på Kystvejen 36, St. Anslet, 6100 Haderslev, men alle muligheder er åbne, så lad os tage en snak om et individuelt tilrettet forløb, der passer til jer; tid, sted, indhold, antal personer og budget.

Kontakt mig her

“Det var ganske enkelt imponerende, hvad der kom ud af vores lille og meget korte keramik-workshop hos Susan Lange, og det var samtidig rigtig sjovt. På tværs af medarbejdere, bestyrelse, forskellige faglige baggrunde, alder og køn – og uden store forventninger til vores kunstneriske niveau. Hver og en kastede vi os over det bløde ler, og i fællesskab dannede vores mange små kreative cirkler det flotteste fad. Her kom alles idéer og kreativitet til at hænge fint sammen og danne et fælles produkt. Susan er både en vildt dygtig keramiker og ret så pædagogisk og motiverende, når hun med stor tålmodighed bakkede op om vores udfoldelser”

Gert Helenius
ERHVERVSCHEF – HER HADERSLEV ERHVERVS RÅD

Scroll til toppen